My fav Lipstick nowdays "NYX SOFT MATTE LIP CREAM"

Hola-holaa... sebenernya saya tuh mau lanjut lagi ngeblog tentang travelling di Krabi (click here), tapi cuaca yang hujan sejuk gimana gitu bikin pikiran ini berubah karena udah lama juga yah nggak bikin blog tentang make up.
Kali ini saya mau bikin tulisan soal lipstick favorite, well saya nih orangnya dari dulu nggak pernah setia sama satu brand tertentu untuk lipstick nya, selalu berubah-ubah, dari brand biasa sampai yang mahal semua hanya bertahan satu kali beli terus kalo udah abis yaudah gitu beli merek lain :)


Holiday to Krabi - Thailand (Part 1)

This month, me and my hubby went short holiday to Krabi-Thailand, as we live in Bangkok-Thailand so its good opportunity to explore more about islands in Thailand.

not coppied
AoNang Beach

Actually we're not planning at all for this holiday, everything start when i'm accidentally open Air Asia web and yes they had promotion at that time, we just paid less than $150 for two persons and returns :) fantastic!!!!. In this first part, i will write a lil'bit about AoNang city.