My Wedding Story at Pan Pacific Nirwana Bali Resort (25th of August 2015)

Hi guys,



Been a very long time since my last post ... this time I want to start with my wedding story, maybe some of you still remember my giveaway related to my wedding day, well ... thanks for all the participants because finally I can choose a beautiful flower.

I still remember that day Tuesday, 25th of August 2015, when the time shows at 14.00pm bali and my make up artist sudah ready, be honest I tried to be cool for my big day as I want to enjoy every second on that day. Make up start untuk my mom, lalu baru mereka handle saya, waktu make up ini saya sudah mulai deg-degkan, takut kalau make up nya tidak sesuai (padahal sudah trial) dan ada sedikit perubahan di hair do saya , ohya saya make up di kamar orang tua saya, sengaja sih saya nggak mau si hunny lihat saya before I walking down to the aisle :D, so dari siang sampai detik kita mau menikah saya nggak kasih ijin si hunny untuk lihat. 

Waktu sudah menunjukan pukul 16.00pm where I should be ready to go out, I feel so damn happy dengan hasil make up and hair do plus dress that makes me feel like a "princess", they are perfectly fit on me! , and guess what ? Saya sama sekali belum tahu gimana bentuk altar saya ... hahahah I did not see and did not get involved in the preparation process, just pray and be sure its gonna be beautiful as I always wanted.



And praise the Lord, everything as I wanted .... beautiful intimate wedding, one of my fav part is when I walked to the aisle, happy that my dad can walk with me knowing his health issue for the last years. I can not thank him more for that ... its just really like what I dream of since I was teenager!.


Nah saya amaze banget pas sampai di venue dengan golf car, banyak tamu yang lihat plussss yaitu tadi venue nya cantik banget, I can't believe that is mine... heheh my wedding... my day!, dari yang tadinya mau coba cool akhirnya melting juga, air mata sudah mau jatuh-jatuh apalagi pas denger lagu Dream Come True dimainkan sebagai lagu saya untuk jalan di altar, plus lihat tempat yang cantik dll doh.. semua campur jadi satu, dan akhirnya saya mencoba tersenyum lebar selebar-lebarnya untuk menghilangkan nervous saya...


Behonest during my ceremony I hardly felt anything, rasanya berada di awang-awang hahahah sangking amaze nya, masih nggak pecaya and beyond dream or real life.... but I try to survive otherwise saya sudah pingsan kali yah wkwkwkwkwk.

So guys, here are some of my wedding photos, there are hundreds of them but I try to do the selection or i think 5 post about this wedding will be not enough :D









I don't know what to say anymore, everything is perfect just like what I dream of.... ini deh satu lagi yang bisa saya sebut THE POWER OF DREAM! dream BIG!!!. Setelah ceremony sambil nunggu dinner time kami melakukan photo session yang ternyata lumayan melelahkan ya heheheh bagusnya di tempat yang kami pilih mereka punya rice field, green garden and golf serta nggak ketinggalan Tanah Lot beserta pantai nya yang indah.









Feeling setelah menikah agak awkward  hahaha, lama bersama dan enjoy dengan relationship yang ada membuat menikah itu menjadi hanya status yang berbeda, but sebenernya its more than that.... we love our wedding and can't stop feeling grateful each time we saw our wedding photos. Yang paling penting we still love each other and growing our love more and more and more.... I know I'm married with the right person, in the right time and the right place.

Special thanks to Pan Pacific Nirwana Bali team to make my dreams come true, all the beautiful touch in my wedding just beyond of my imagination. Our very professional wedding photographer Bali (you guys really did a good job) and also BIG thx to hunny... thx for patient, love and understanding this wild little head during the preparation of our wedding, I love you... thank you for everything!!! and for family , friends for support, pray and wishes...





Love,
C

Tidak ada komentar:

Posting Komentar